Testaa kuka Gladiaattoreista olet!

Onko erityisalaasi kenties raaka voima, sosiaalinen älykkyys vai ketterä viehkeys?

Testaa, kuka gladiaattoreista muistuttaa sinua eniten!

Tulet töistä kotiin ja huomaat, että naapurisi lemmikkihämähäkki on eksynyt asuntoosi. Miten reagoit?

Hyvä haltija lupaa luovuttaa sinulle yhden vapaavalintaisen supervoiman. Mikä se on?

Olet poistumassa junasta, mutta lauma mummoja yrittää rynniä sisään tukkien uloskäynnin kokonaan. Sinä:

Joukko naapurin mopopoikia ajaa kovaäänisesti ympyrää ikkunasi alla. Sinä:

Järjestät ystävällesi ikimuistoiset polttarit.
Ohjelmassa on:

Sinulla on ollut raskas viikko töissä. Viikonloppuna rankasta biletyksestään tunnettu kaverisi pyytää sinua juhlimaan! Miten vastaat?

Olet päättänyt hemmotella itseäsi ja aiot ostaa jättipussin lempisipsejäsi. Kaupan hylly ammottaa kuitenkin tyhjyyttään, eikä yhtään pussia ole saatavilla. Mitä teet?

Olet ulkona viettämässä iltaa, ja isket silmäsi ravintolan upeimpaan tyyppiin. Mikä on peliliikkeesi?

Olet Barbi!

Olet vahva ja itsenäinen nainen, etkä kaipaa ketään kantamaan kauppakassejasi tai pelastamaan sinua pulasta. Raivaat raskaimmatkin esteet tieltäsi, etkä koskaan hyväksy kakkossijaa. Olet sensuelli ja upea ilmestys, joka suorastaan tihkuu raakaa voimaa!

Olet Safiiri!

Olet iloinen ja sosiaalinen energiapakkaus, jolle jokainen päivä on uusi seikkailu! Olet ystävällinen kaikkien kaveri, muttet kuitenkaan mikään kynnysmatto. Jos joku kettuilee sinulle, osaat antaa samalla mitalla takaisin! Toteemieläimesi on tietenkin Chihuahua.

Olet Laser!

Olet nainen, joka viitsii ja ehtii vaikka mitä! Joka lajin monitoimi-ihmisenä sisustat asuntosi ja juokset puolimaratonin samana päivänä. Olet niin tehokas, että saat muut ympärilläsi potemaan syyllisyyttä tekemättömyydestään!

Olet Pantteri!

Olet viekas ja kissamainen ihminen, joka osaa sekä pitää hauskaa että rentoutua. Kehräät mielelläsi kodin lämmössä, mutta sille tuulelle sattuessasi olet vahva ja tulinen kissapeto, joka viettelee saaliinsa pelkällä katseella!

Olet Viikinki!

Suurin vahvuutesi on raaka voima, etkä todellakaan pidä kynttilää vakan alla! Kun saavut paikalle, alkavat hommat äkkiä rullaamaan. Jos raaka voima ei kuitenkaan riitä ja kohtaat vaikeuksia, alkavat tavarat lennellä. Onneksi viikingin turkkisi pitää sinut pääsääntöisesti lämpimässä ja tyytyväisenä.

Olet Kivinyrkki!

Olet sosiaalisesti älykäs tyyppi, joka osaa samaistua muiden ihmisten tunteisiin ja tulkita heitä. Käytät kykyäsi ketterästi hyväksesi, sillä olet sisimmiltäsi erittäin kilpailuhenkinen. Tunneherkkyytesi on etu myös romanttisessa mielessä...;)

Olet Mohikaani!

Olet harvinanisen erikoinen tyyppi ja ainoa laatuasi. Haluat erottua joukosta, ja pahin painajaisesi on sulautua massaan. Erotut sekä omalaatuisella tyylilläsi että katu-uskottavalla olemuksellasi. Päivität uuden kuvan naamastasi Instaan joka päivä.

Olet Titaani!

Olet itsevarma ja tunnollinen tapaus, joka tekee täysillä kaiken mihin ryhtyy. Epätäydellisyyttä et siedä, vaan väännät hommia yömyöhään kunnes onnistut. Hemmottelet itseäsi syömällä viinirypäleitä.

Olet Terminaattori!

Olet flirtti hurmuri, joka rakastaa saada huomiota kaikilta sukupuolilta! Jakelet sisältäsi pursuavaa rakkautta ympäriinsä, mutta sinussa on paljon muutakin. Olet rohkea oikeuden puolustaja, joka asettuu aina heikompiensa puolelle.

Olet Turbo!

Sinun kuppisi on aina puoliksi täysi. Häviät ja voitat positiivisella asenteella, sillä tärkeintä ei ole päästä maaliin vaan osallistua. Tykkäät läpsiä sekä ystäviäsi että vihollisiasi takapuolelle hyvän yhteishengen luomiseksi!

Gladiaattorit alkaa 23.9. kello 19.30 Nelosella